HOE WEEK IK MIJN GEL MANICURE SNELLER AF?

HOE WEEK IK MIJN GEL MANICURE SNELLER AF?

THUISLAKKER SERIE TIP #3: HOE WEEK IK MIJN GEL MANICURE SNELLER AF?

Naast het genoeg wegvijlen van de top coat en een deel van de kleur (voorzichtig om niet door de base coat heen te vijlen!) is het belangrijk dat je genoeg aceton/remover op het wattenschijfje en deze goed om je nagels te wikkelen. Als je met aluminium folie de soak off doet dan is het aan te raden dat je handen eerst goed warm zijn. Door de warmte van je handen + aluminium folie + aceton wordt het afweek proces versneld en zo krijg je het product sneller van je nagels af. Volg altijd de afweek tijden volgens de aanwijzingen van het merk.

Heb je iets hieraan of ken je iemand die iets hiermee kan? Deel deze post en tag diegene op deze post.

Liefs,
Nina ✨
.
#thuislakkerserie #gellaktips #bextatic #xtaticgelpolish #gellakvoorthuis
#salonkwaliteit #thuislakker
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.