Tip #1 HOE KIES IK EEN KLEUR UIT ZONDER DAT IK DE VERKEERDE KLEUR BESTEL?

Tip #1 HOE KIES IK EEN KLEUR UIT ZONDER DAT IK DE VERKEERDE KLEUR BESTEL?

THUISLAKKER SERIE TIP #1: HOE KIES IK EEN KLEUR UIT ZONDER DAT IK DE VERKEERDE KLEUR BESTEL?

Het is vaak een stuk lastiger om kleuren online te bestellen, en dat is begrijpelijk gezien het feit dat het scherm een andere kleur weergeeft dan als je diezelfde kleur live ziet!
Mijn advies is: kijk vooral of er filmpjes zijn van de kleur die je wilt kopen. Een video toont vaak de kleuren beter vanwege de beweging van het licht tijdens het filmen. Mocht je een Xtatic kleurtje op video willen zien kun je mij altijd een DM of email sturen en dan zorg ik dat je die ontvangt.

Liefs,
Nina ✨
.
#thuislakkerserie #gellaktips #bextatic #xtaticgelpolish #gellakvoorthuis #salonkwaliteit #thuislakker
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.